Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bekijk onze diensten

Trimmen van katten bij u thuis

Voor de kat zelf is het trimmen bij u thuis (meestal) het prettigst. De kat ervaart geen stress van vreemde geuren, het vervoer, de reismand, etc. Pool4Pets stemt de trimbehandeling van uw kat af op uw kat en op uw wens(en).

Trimmen van uw kat in een trimruimte bij een dierenarts

Als het nodig is, kan op deze locatie uw kat eventueel onder een roesje worden getrimd. Voor sommige katten is dit de beste oplossing. Ook is het trimmen op deze locatie een geschikte oplossing als u thuis geen ruimte / gelegenheid heeft uw kat in alle rust te laten trimmen. Eventueel kan een behandeling voor een gebitssanering worden gecombineerd met het trimmen van uw kat. Neem contact op met Pool4Pets voor het maken van een afspraak.

Knippen van nagels

Bij oudere katten en/of bij bepaalde rassen kunnen de nagels gaan ingroeien, om dit te voorkomen, knipt Pool4Pets de nagels.

Kat/kitten wennen aan borstelen/kammen/nagels knippen

Tegelijk (desgewenst) uitleg over de vachtverzorging.

Voor catteries: Extra voordelig tarief bij meerdere kittens. Op deze manier geeft u uw kittenkoper een extra service mee.

Wassen van uw kat

Pool4Pets gebruikt speciale shampoo voor katten. Het is ook mogelijk uw kat met medicinale shampoo te wassen. Het mooiste resultaat van een trimbeurt (incl. evt. scheren) wordt bereikt als uw kat wordt gewassen.

Scheren van uw kat

Soms is het nodig uw kat te scheren, bijvoorbeeld om haarballen te voorkomen, bij ernstige klitten/vilten, etc.

Pool4Pets kan scheren in ieder gewenst model, maar het welzijn van de kat blijft voorop staan. (Dus soms zal in overleg met de eigenaar voor een andere oplossing/model worden gekozen.)

 -"leeuwmodel": volledig scheren behalve kraag en (pluim van) staart

-"bellytrim": alleen de buik wordt geschoren ("bellytrim");

-"sanitrim": gebied rond de anus wordt geschoren (daarmee wordt voorkomen dat ontlasting in de vacht blijft hangen)

-"scheren op lengte": de vacht wordt op een bepaalde lengte geschoren (een langharige kat krijgt dan (gedeeltelijk) de lengte van de vacht van een kortharige kat), dit kan alleen als de klitten niet te dicht op de huid zitten

Verwijderen vilt en/of klitten bij uw kat

Pool4Pets heeft (helaas) veel ervaring in het verwijderen van vilt/klitten bij ernstig vervilte katten. Vilten/klitten zijn heel pijnlijk voor uw kat, uw kat voelt zich heel rot, maar katten laten dat helaas niet (zo duidelijk) merken. U hoeft zich niet te schamen voor het maken van een afspraak, maar wèl voor het NIET maken van een afspraak, wacht dus alstublieft geen dag langer en schakel hulp in.

Trimmen van uw konijn/ verwijderen van vilt en/of klitten bij uw konijn/cavia bij u thuis.

Pool4Pets heeft speciale kammen/scheerkoppen/scharen e.d. voor het trimmen van uw konijn/cavia. Daarnaast heeft Pool4Pets workshops gevolgd voor het trimmen van konijnen.

Toedienen van medicijnen bij uw kat bij u thuis

Pool4Pets heeft ruime ervaring in het toedienen van medicijnen aan katten. Pool4Pets komt bij u thuis om medicijnen toe te dienen.

Oppas op zieke en/of oude(re) katten bij u thuis

Pool4Pets kan tijdens uw vakantie zorgen voor uw zieke en/of oudere kat bij u thuis, dus inclusief het toedienen van medicatie. Er wordt een zorgplan voor uw kat(ten) (& eventuele andere huisdieren) gemaakt op maat. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Aanbrengen van SoftPaws

Dit wordt alleen aangebracht bij katten die NIET buitenkomen. Het is een tijdelijke oplossing. In de tussentijd kunt u uw kat leren een krabpaal te gebruiken in plaats van uw meubels; kunt u uw kat aanleren niet uw handen als prooi te beschouwen, etc. Uw kat kan met de SoftPaws nog steeds geuren afzetten en zich uitstrekken aan de krabpaal, na zo'n 6 weken groeien de SoftPaws vanzelf "uit".  

Vraag om meer informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank u voor het opvragen van informatie. Pool4Pets neemt zo snel mogelijk contact met u op.