Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Trimsalon Pool4Pets - Trimmen van katten bij u thuis regio Oost-Nederland

Waarom trimt Pool4Pets bij u thuis?

In eerste instantie ben ik hiermee begonnen omdat ik nog geen eigen trimsalon had, maar ik heb gemerkt dat de katten (& hun eigenaren) het zo prettig vinden dat ze niet hoeven te reizen, dat ik nu hoofdzakelijk het trimmen van katten bij u thuis aanbiedt. De tarieven zijn inclusief reiskosten (& reistijd) in de regio Oost-Nederland. Ik trim ook katten in Diergeneeskundig Centrum Midden Salland, locatie Raalte, en in Dierenartsenpraktijk Keizerslanden te Deventer. Op deze locaties kan de kat onder een roesje worden getrimd. Op deze locaties is diergeneeskundige hulp onder handbereik, ook kan er een combinatie worden gemaakt van een bijvoorbeeld een gebitssanering en een trimbehandeling. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Pool4Pets.


Waarom heeft Pool4Pets gekozen om alleen katten te trimmen?

Pool4Pets vindt het belangrijk dat de kat zo min mogelijk stress ervaart. Dat gaat gemakkelijker als er geen hondengeur hangt.

Daarnaast gaan de ontwikkelingen op dierengebied zo snel, dat je niet alles goed kan bijhouden, men moet keuzes maken. Ik heb er voor gekozen me continu bij te scholen op kattengebied, dus op het gebied van de gezondheid van katten, op het gebied van het gedrag van katten, etc., ook mijn gereedschap (tondeuses, scheerkoppen, föhn, warmtelamp, etc.) heb ik afgestemd op de katten.